2designit
  Design  
 

Content Management Systemen (CMS)
Met een content management systeem (cms) wordt de opmaak van de inhoud gescheiden. Het grote voordeel voor u is dat u zelf content aan uw website toe kunt voegen. U hoeft geen kennis te hebben van webdesign. In een paar minuten heeft u pagina's veranderd, toegevoegd of verwijderd. Bij 2designIT kunt u onder andere kiezen voor Joomla en Oscommerce.

Joomla
Joomla is een zogenaamd open source pakket gebaseerd opPHP en Mysql. De ontwikkeling hiervan verloopt volgens de Open Source methode. Daardoor zijn de mogelijkheden onbeperkt en zit u niet in een keurslijf gevangen.

Korte implementatie
Samen met u verzorgen we de implementatie website. Dit doen we door alles eerst in een afgesloten omgeving te bouwen en testen. Daarna kunnen we in een keer alles omzetten naar uw eigen website. In de praktijk is uw eigen website dan minder dan een minuut niet bereikbaar.

Joomla CMS

Oscommerce
OsCommerce is een online winkel gebaseerd op PHP en Mysql. De ontwikkeling hiervan verloopt volgens de Open Source methode. Daardoor zijn de mogelijkheden onbeperkt en zit u niet in een keurslijf gevangen. De mogelijkheden zijn onder andere: Integratie met iDeal, layout in eigen huisstijl, gastenboek, verschillende talen, meerdere betaalmogelijkheden die ook nog gekoppeld zijn, statistieken en verzendkosten kunnen op basis van bedrag of gewicht zijn.

Korte implementatie
Samen met u kunnen we de implementatie verzorgen van uw eigen webwinkel. Dit doen we door alles eerst in een afgesloten omgeving te bouwen en testen. Daarna kunnen we in een keer alles omzetten naar uw eigen website. In de praktijk is uw eigen website dan minder dan een minuut niet bereikbaar.

Webwinkel

Wij realiseren samen met u een betrouwbare en functionele eCommerce oplossing voor de verkoop van uw producten. Welke producten u ook wilt aanbieden, 2designIT heeft er de kennis voor in huis.

Design

2designIT: Uw partner op internet!

Design

Contact opnemen:
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar ons contactformulier of bel naar onderstaand nummer.

Valid HTML 4.0 Transitional Valid CSS!

  Bezoekadres:

Postadres:

2designIT
  Leemskuilen 21
5563 CL Westerhoven (gemeente bergeijk)
tel: 0497-843182 - gsm: 06-46266711
Nieuwstraat 34f
5521CC Eersel
Email: info@2designit.nl
Website webdesign, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Eindhoven
2designit