2designit
  Design  
 

Internet marketing Eersel
De 2 meest gebruikte manieren om uw internetpagina onder de aandacht te brengen zijn SEO marketing en Google AdWords.

SEO marketing (zoekmachine optimalisatie)
Met search engine optimalisation (SEO) wordt uw internetpagina volledig aangepast aan Google om zodoende hoger in de zoekresultaten te komen. Globaal genomen bestaat zoekmachine optimalisatie uit de volgende punten:

1) Foutloze codeW3C
De pagina's waaruit uw website gemaakt zijn worden geschreven volgens de W3C richtlijnen. Zoekmachines, en dus ook Google, indexeren makkelijker pagina's die voldoen aan de W3C normen. Indien uw pagina foutloos is mag u het logo op uw website plaatsen om dit te laten zien.

2) Links naar uw website
Daarnaast is het van belang dat relevante internetpagina's naar uw website linken. Een relevante internetpagina is een pagina die dicht bij uw activiteiten aansluit en die het liefst nog een hoge pagerank heeft. Pagerank is de populariteit van de desbetreffende pagina. 2designIT selecteert voor u de juiste pagina's.

3) Tekst in uw website
Natuurlijk moet de tekst in uw website ook goed (relevant) zijn. U kunt waarschijnlijk niet gevonden worden op zoekwoorden in Google waar op uw hele website niets over staat. 2designIT heeft ruime ervaring met het schrijven van goede inhoud voor uw website.

Google AdWords

Google AdWords
Met Google AdWords is het mogelijk om advertenties te vertonen boven en naast de zoekresultaten van de zoekmachine Google. Dit zijn de zogenaamde gesponsorde koppelingen.

Wat zijn de mogelijkheden?
De tekstadvertenties bieden de mogelijkheid om te bieden op trefwoorden waar u op gevonden wilt worden. De tekstadvertentie bestaat uit een titel en een link naar uw internetpagina. Dit hoeft niet de eerste pagina van uw website te zijn maar kan ook een specifiek product zijn. Daarnaast is het mogelijk om per regio te adverteren. Indien u in de regio uw afzetmarkt heeft is het niet nodig dat uw advertenties in het hele land te zien zijn. De advertenties die vertoond worden zitten samen in een campagne.

Kosten
De kosten van uw AdWords campagne heeft u helemaal zelf in de hand. U kunt ervoor kiezen om niet helemaal bovenaan te hoeven staan en u kunt maximale bedragen instellen voor zoekwoorden en voor uw totale campagne. De minimale prijs per klik is € 0,01.

Resultaten meten
Google heeft verschillende hulpprogramma's waarmee bezoekers van begin tot eind te volgen zijn. Daardoor is het mogelijk om inzicht te krijgen in de route die bezoekers afleggen en waar eventuele knelpunten liggen.

Ondersteuning
Wij bieden ondersteuning aan voor zowel de beginnende adverteerder als voor adverteerders die al bekend zijn met Google AdWords. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Omgeving
Wij realiseren webdesign in Eersel, Bergeijk, Vesterhoven Valkenswaard, de kempen en de omgeving van Eindhoven


Design

2designIT: Uw partner op internet!

Design

Contact opnemen:
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar ons contactformulier of bel naar onderstaand nummer.

Valid HTML 4.0 Transitional Valid CSS!

  Bezoekadres:

Postadres:

2designIT
  Leemskuilen 21
5563 CL Westerhoven (gemeente bergeijk)
tel: 0497-843182 - gsm: 06-46266711
Nieuwstraat 34f
5521CC Eersel
Email: info@2designit.nl
Website webdesign, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Eindhoven
2designit