2designit
  Design  
 

Falabella stoeterij Anaros

Een falabella is geen pony. Een mini-falabella heeft alleen dezelfde schofthooge als een mini-pony. Verder lijken ze voor de kenner niet op een pony. Een mini falabella is maximaal 86,5 en of 34 inch groot.

Kleine lieve paardjes

Een kleine maat voor deze kleine paardjes is maximaal 106,5 en of 42 inch. Dit zijn internationale afspraken en gelden zowel voor pony's als paardenrassen. Een paard met een schofthoogte boven de 157 cm is volgens Europese afspraken een paard waar overigens de Arabieren niet blij met zijn omdat een Arabisch volbloed meestal niet groter is dan 145 centimeter.

Ponys / Paardjes

Het verschil tussen een pony en een paard zit in de structuur. Een falabella paardje heeft de uitstraling en karakter van een Arabische volbloed.

Zeldzame paardjes

Er is nog een groot misverstand over het zeldzame falabellapaardje. Alle kleine paardjes zijn niet allemaal falabella's. Een falabella is wel een klein paardje maar niet alle kleine paardjes zijn falabella's. Zo zijn mini-shetlanders ook klein. Er zijn veel meer kleine mini-shetlanders dan dat er falabella paardjes zijn. Dus het is niet alleen de maat ook vooral de bouw van deze prachtige paardjes: Lange benen, korte romp en het edel hoofdje.

Exclusieve paarden / exclusieve paardjes

Falabella's werden in vroeger tijden speeltjes voor prinsen en prinsessen genoemd. Dit kwam door de exclusiviteit door de beperkte aantallen. De paardjes komen oorspronkelijk van een stoeterij in Argentinië genoemd naar de familie Falabella. Tegenwoordig zijn deze kleine schattige lieve paardjes haalbaar voor een groter publiek

Design

2designIT: Uw partner op internet!

Design

Contact opnemen:
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar ons contactformulier of bel naar onderstaand nummer.

Valid HTML 4.0 Transitional Valid CSS!

  Bezoekadres:

Postadres:

2designIT
  Leemskuilen 21
5563 CL Westerhoven (gemeente bergeijk)
tel: 0497-843182 - gsm: 06-46266711
Nieuwstraat 34f
5521CC Eersel
Email: info@2designit.nl
Website webdesign, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Eindhoven
2designit