2designit
  Design  
 

Webdesign
2designIT maakt website´s die op de eerste plaats funtioneel zijn en voor een groot publiek toegankelijk zijn. U kunt bij ons terecht als u een concreet idee heeft maar ook als u totaal geen idee heeft en het zoveel mogelijk wil uitbesteden. Hoe dan ook: samen met u komen we tot het ideale ontwerp en uitwerking! Heeft u vragen of opmerkingen? U bent altijd welkom op onze locatie op industrieterrein de Leemskuilen in Westerhoven, gemeente Bergeijk of na kantooruren op onze locatie in Eersel.

Onderhoud websites
Op basis van scherpe tarieven kunnen wij uw website onderhouden. Dit kan voor een vooraf gestelde uurprijs of voor een vaste prijs per maand. Zo bent u er altijd zeker van dat uw website up-to-date is en er geen oude (foutieve) informatie op staat.

E-mail en nieuwsbrieven
Indien u geen tijd heeft om dagelijks uw email af te handelen dan kunt u dit ook door ons laten doen. Als klanten en relaties informatie aanvragen dan sturen we dit in een door u van tevoren opgedragen formaat naar hen toe. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: Afbeeldingen (jpg, tiff, Coreldraw, photoshop), PDF bestanden, Word bestanden of Excel bestanden. Dit kan via de email of ftp verzonden. Uw klant heeft het dan nog dezelfde dag. Natuurlijk kan het ook op Cd-rom of Dvd-rom geplaatst worden en via de post verzonden worden.
2designIT biedt u ook de mogelijkheid om professionele nieuwsbrieven te versturen. Het aantal adressen kan daarbij variëren van 100 adressen met een frequentie van 1 maal per half jaar tot 80.000 adressen met een frequentie van 1 maal per week. Natuurlijk is het ook mogelijk om de opmaak en verzending van de nieuwsbrief zelf te verrichten.

outlook expressoutlookincredimail

Hosting
Bij 2designIT kunt u uw website voor zeer scherpe prijzen laten hosten. U heeft al een hostingpakket voor € 70,- per jaar excl. BTW. Daarvoor krijgt u standaard 1gb (1000MB) schijfruimte en 20GB dataverkeer p/maand. Uiteraard zit hier de domeinnaam bij inbegrepen!

Content management systeem (cms)
Met cms is het mogelijk om het onderhoud van uw website zelf te verrichten. U kunt enorme hoeveelheden informatie zelf toevoegen en wijzigen. Ook is het mogelijk om uw eigen webwinkel te onderhouden.

Design

2designIT: Uw partner op internet!

Design

Contact opnemen:
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar ons contactformulier of bel naar onderstaand nummer.

Webdesign, website's, Google, Nieuwsbrieven, Onderhoud, Vormgeving, Bergeijk, Eersel, Bladel, Oirschot, Valkenswaard, Eindhoven. Kwaliteit voor een scherpe prijs. Kijk op referenties voor een impressie van de mogelijkheden.

Valid HTML 4.0 Transitional Valid CSS!

  Bezoekadres:

Postadres:

2designIT
  Leemskuilen 21
5563 CL Westerhoven (gemeente bergeijk)
tel: 0497-843182 - gsm: 06-46266711
Nieuwstraat 34f
5521CC Eersel
Email: info@2designit.nl
Website webdesign, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Eindhoven
2designit